‘s Middags

Weinig tijd om te lunchen? We stellen u een licht en snel menu voor, in twee formules: voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (35 euro) of voor- en hoofdgerecht (30 euro).

U hebt de keuze tussen twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Het menu verandert elke twee weken.

Formule "All In"

Menu 3 gangen, aperitief, twee glazen wijn, water en koffie (63 euro).


Voor deze lunch moet u reserveren, we serveren hem op woensdag, donderdag en vrijdag.

L'Air De Rien

Wijnen

Om een partituur harmonieus te laten klinken, zijn elke noot, elk instrument belangrijk. Dat geldt ook voor een maaltijd. De chef Stéphane Diffels moet er speciaal op toezien dat de wijnen perfect passen bij de bereidingen.

Marc Delvenne kreeg de taak toevertrouwd om niet een, maar verschillende wijnen bij het menu te selecteren. Hij koos ze, afgaande op zijn intuïtie, bij kleine domeinen – soms slechts een handdoek groot– , wijnen met karakter die met respect voor de grond waarop de druiven worden geteeld of biodynamisch maar ook met passie worden gemaakt. Het zijn zeldzame wijnen, gemaakt door eerlijke wijnbouwers. Marc en Stéphane ontdekken en degusteren hun producten maar al te graag.

L'Air De Rien

Speciale vragen

Indien u allergisch bent, vegetarisch eet of een bepaald dieet volgt, laat ons dan weten wat u precies wenst en we zullen ons menu met veel plezier aanpassen. Deze aanpassing kan meebrengen dat we andere ingrediënten gebruiken, de eventuele meerkost wordt vanzelfsprekend vastgelegd bij reservatie.